Image

З Божою поміччю долають узалежнення

0 Comments

На жаль, багато бездомних, які приходять до нас за їжею, страждають алкогольною чи наркотичною залежністю. Вийти з цього стану дуже складно і часто саме залежність є причиною безпритульного життя. Вийти складно, але можливо, якщо з Богом і професійною підтримкою.

Так кожного дня промовляє на бездомних Іван Смірнов – місіонер Парафія Різдва Пресвятої Богородиці. Іван говорить це не просто так, а із власного досвіду виходу із узалежнення. З 13 років він вживав важкі наркотики, почав грабувати, перебував в місцях позбавлення волі.

Але Бог познайомив його із священником, який допоміг йому поїхати у Християнський ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ для алко– та наркозалежних «Ісуса Агнця Божого» (http://rebcentr.net.ua/), що у місті Старокостянтинів Хмельницької області. Після 15 місяців реабілітації Іван пішов навчатися у місійну школу, по закінченні якої його направили до Мелітополя.

Зараз він багато працює задля покращення життя бездомних: проводить з ними розмови, роздає їжу, допомагає відновити документи та, найголовніше, доносить до них Слово Боже і на власному прикладі говорить, що змінити життя можливо. Центр реабілітації, де перебував Іван, є нашим партнером, декілька бездомних з Мелітополя зараз проходять там реабілітацію, один почав працювати в Києві.

Така співпраця є дуже важливою частиною комплексної допомоги бездомним, яку ми намагаємось їм надавати. Приклад Івана – доказ результативності реабілітації та якісної зміни життя, якої ми бажаємо всім узалежненим бездомним. Фото Івана – до і після реабілітації.

#Caritas#caritasmelitopol#caritas_is_love

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *