Вибратись можна навіть з найглибшої прірви

0 Comments

Вибратись можна навіть з найглибшої прірви, якщо вчасно спіймати руку допомоги. Такою рукою для Павла Олініченка став отець Петро Креніцки, який дав йому прихисток та підтримку в адаптації до нормального життя. Вчинивши важкий злочин, Павло 15 років провів у виправній колонії посиленого режиму в Запорізькій області, після чого залишився безхатченком без надії на світле майбутнє. Проте Павло вчасно познайомився з о. Петром та вже 9 років живе і працює на добробут Парафія Різдва Пресвятої Богородиці, ходить на служби та навіть відкрив в собі талант художньої різьби. о. Петро та парафіяни стали для Павла своєрідною соціальною підтримкою, яка є так важливою в процесі ресоціалізації. Можливість мати місце проживання та залученість до суспільно-важливої праці сприяли його адаптації до нового життя. Приклад Павла говорить нам, що й інші люди, що опинились в схожій ситуації, мають шанс на вихід з життєвої кризи, мають можливість до змін. Ми хочемо і далі продовжувати справу о. Петра та бути рукою допомоги, для тих, хто цього потребує.

Categories: Новини